Meny

– United nærmer seg Villa og Silva

- NÆRMER SEG UNITED: Ifølge tabloidavisen The Mirror skal Valencia-stjernene David Villa og David Silva være nærmere overgang til Manchester United enn noen gang. Foto: Reuters

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skal være villig til å betale 500 millioner kroner for stjerneduoen. Og Valencia kan bli nødt til å selge.

David Villa (27) og David Silva (23) skal være nærmere en overgang til Manchester United enn noensinne. Det hevder den britiske tabloidavisen The Mirror.

Stjerneduoen har lenge vært i søkelyset til blant andre United, men Valencia har maktet å beholde begge – til tross for store økonomiske problemer.

Nå kan det imidlertid være slutt.

Blir nødt til å selge?

– Det var stort å beholde dem i sommer, men den økonomiske situasjonen er fortsatt veldig alvorlig, sa sportsdirektør Fernando Gómez på spansk TV i går.

– Det kommer et punkt hvor man ikke lenger kan stå imot. Vi kan bli nødt til å selge Villa.

Ifølge Mirror er tre fjerdedeler av de rundt 850 millionene som United fikk av Real Madrid for Cristiano Ronaldo i sommer, tilgjengelig for å bruke på nye spillere.

– Vil gi 500 millioner

Sir Alex Ferguson & co. skal være villig til å betale rundt 500 millioner kroner totalt for den spanske landslagsduoen.

Det vil i så fall bety en massiv erstatning av Ronaldo og hans scoringsfangst. Mens Silva vil være en kreativ kraft på den offensive midtbanen, har Villa levert 22 mål i snitt de fire foregående sesongene i La Liga.

Så langt i år er han toppscorer med syv mål på syv kamper.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus