Meny

Kjøpsnekt for Portsmouth

INGEN NYE: Pompey-manager Paul Hart får ikke lov å forsterke stallen før økonomien i klubben er bedret. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Portsmouth nektes å kjøpe nye spillere på grunn av store økonomiske problemer.

London (NTB): Tabelljumboen har slitt både på og utenfor banen denne sesongen. Ligaforeningen har gitt «Pompey» overgangsforbud på ubestemt tid for å hindre at klubben pådrar seg enda mer gjeld.

– Dette gjelder penger som ikke er betalt til andre klubber, og det er i ferd med å løses. Vi har stor tro på at situasjonen vil være løst innen slutten av uken, sier klubbens kommunikasjonssjef Gary Double.

I sommer risikerte klubben å bli satt under administrasjon, men da overtok Sulaiman Al-Fahim som eier. Han klarte ikke å rydde opp i økonomien og ble bare i klubben i seks uker. Saudiarabiske Ali Al-Faraj har overtatt aksjene, men klubbens økonomiske situasjon er fortsatt utrygg. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus