Meny

Aquilani klar for debut

Klar til kamp: Liverpoolfans kan endelig få sjansen til å se 200 mill. kroners-mannen Alberto Aquilani i ligacupkampen mot Arsenal på onsdag. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alberto Aquilani kan debutere på Liverpools førstelag i Ligacupkampen mot Arsenal på onsdag.

PA skriver i dag at 200 mill. kroners-mannen har trent godt hele uken og kommer til å starte på benken i fjerderunde-kampen på Emirates.

Liverpool kommer til å være ekstra forsiktig med den skadeutsatte midtbanespilleren, men manager Rafael Benitez vil ta en avgjørelse rett før avreise til London.

Aquilani spilte 15 minutter i reservekampen forrige uke, etter å ha endelig blitt klar fra skaden som satte han tilbake fra han kom til klubben i sommer.

Den tidligere Roma-spilleren sier han gleder seg enormt til å bidra for Liverpool, etter å ha vært vitne til stemningen på Anfield da laget hans slo Manchester United på søndag.

- Det var utrolig å være på Anfield på søndag. Det er en av de beste kampen jeg har sett til nå. Vanligivis liker jeg ikke å se slike kamper på stadion når jeg ikke spiller selv, men jeg koste meg på søndag. Atmosfæren er ikke den samme i Roma, selv om arenaen er større, sier han til PA.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus