Meny

- Har ikke fått noe tilbud

Erik Hamrén bedyrer at han ikke har fått tilbud om å bli svensk landslagssjef. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Erik Hamrén bedyrer at han ikke har fått tilbud om å bli svensk landslagssjef. Han forstår også RBKs sterke reaksjoner overfor det svenske fotballforbundet.

OSLO (ABC Nyheter): RBK innkalte i dag til pressekonferanse vedrørende trener Erik Hamréns eventuelle avgang som trener for årets gullvinner i Eliteserien.

Men gulltreneren bedyrer at han aldri har fått noe tilbud om å bli landslagsjef.

- Jeg tror alle som sitter her, og forøvrig alle i hele verden, skjønner at man vil spille for sitt land, og for meg som svensk så er den største trenerjobben det å være trener for det svenske landslaget

- Men jeg har ikke fått noe tilbud om å bli svensk landslagssjef, sa Erik Hamrén i dag.

Mer formelt enn ventet

Et samlet norsk pressekorps var samlet på Lerkendal for å få svar på de mange ubesvarte spørsmål rundt Hamréns fremtid som trener. Rosenborg har gitt klart uttrykk om hvordan de mener det svenske fotballforbundet har opptrådt i saken.

I utgangspunktet skulle han «bare ta en kaffe» med Lars-Åke Lagrell i det svenske fotballforbundet, men innrømmet at møtet inneholdt mer enn bare en prat over en kaffekopp.

Hamrén forstår at trønderne i ettertid reagerte på møtet på Værnes.

- Møtet ble nok mer formelt enn hva som først var tenkt og jeg forstår Rosenborgs reaksjon på dette. Vi har et tett og godt samarbeid og vil vinne ting sammen så jeg har ingen problemer med å se hvorfor de reagerte som de gjorde, fortsatte svensken.

Takket ja

Hamrén innrømmer at det svenske forbundet i går spurte om kunne tenke seg jobben som landslagssjef - både i eventuell nær fremtid eller litt lengre frem i tid. På begge spørsmålene var Hamrén krystallklar.

- Jeg svarte ja på begge spørsmålene, sa han på pressekonferansen.

Flere ganger i løpet av pressekonferansen sa Hamrén at han var under kontrakt med Rosenborg og at han forholder seg til den.

- Jeg har kontrakt med Rosenborg til 2010 og jeg har ingen klausul i kontrakten som gjør at jeg kan bryte den, presiserte Hamrén som samtidig la til at han har brutt kontrakter ved tidligere anledninger, men at han da hadde en mulighet til å gjøre det.

Men han forholder seg lojal til kontrakten han har med trønderne.

- Jeg forholder meg til min kontrakt, det er den som gjelder for meg nå. Om det skal skje noe mer så må det bli en sak mellom Rosenborg og det svenske fotballforbundet, sa Hamrén.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus