Meny

Tror Chelsea også er smittet

Er Chelsea smittet? Blackburn-manager Sam Allardyce tror hans lag kan ha smittet londonlaget under helgens 0-5 tap på Stamford Bridge. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Blackburn-manager Sam Allardyce er overbevist om at Chelsea-spillere ble smittet da laget hans tapte 0-5 på Stamford Bridge på lørdag.

I går ble det kjent at flere spillere og støtteapparatet til Blackburn er smittet av svineinfluensa. Nå tror lagets manager at de kan ha smittet Chelseas spillere under 0-5 tapet i London på lørdag.

- Det kan ikke være tvil om det. Når man ser på den medisinske siden av det er dette en av de mest smittsomme sykdommene vi har hatt. Jeg vet ikke hvor den har kommet fra og de vet heller ikke hvordan man stopper den, gjør de?, spør Allardyce. Det er avisen Independent som skriver dette i dag.

Han fortsetter med å understreke at de hadde mistanke om smitten før kampen på Stamford Bridge, men reglene i Premier League gjør det vanskelig å få utsatt kamper.

Disse sier at klubbene må gjøre alt i sin makt for å oppfylle slike forpliktelser og bare i de mest presserende omstendigheter kan de søke om utsettelse. Derfor kontaktet de aldri det engelske fotballforbundet (FA).

Det har ennå ikke kommet noen meldinger om at noen i Chelsea har symptomer på svineinfluensa.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus