Meny

- Vi spilte ikke fotball

Fulgte ikke planen: Patrice Evra (t.v.) var frustrert over mangel på produserte sjanser. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Patrice Evra er frustrert over mangel på produserte sjanser og Ferguson kritiserer dommeren igjen.

Evra måtte se Liverpool produsere sjanser på løpende bånd, men mangel på egne sjanser og dårlig spill frustrerte franskmannen etter kampen.

- Planen var å spille vår fotball, men det gjorde vi ikke og jeg vet ikke hvorfor. Normalt skaper vi fem eller seks store målsjanser, men i dag var det kun den ene til Valencia, som gikk i tverrliggeren. Det er ikke nok når man spiller mot Liverpool, sier Evra til Premier Leagues hjemmesider.

United-manager Sir Alex Ferguson på sin side var igjen mindre fornøyd med mannen i svart. Denne gang er det Andre Marriner som settes på plass.

- Klar straffe

- Stemningen her (Anfield) er spesiell, det var vanskelig for oss å håndtere den og den påvirket også dommeren. Om han har nok rutine til å håndtere det vet jeg ikke, men han vil helt klart lære av det, sier Ferguson til Daily Mail.

Situasjonene den fyrige skotten var misfornøyd med var Jamie Carraghers takling av Michael Carrick og neddragningen av Michael Owen. Ferguson følte seg snytt for straffe og mente Carragher burde blitt utvist.

- Det var et klart straffespark, men den situasjonen alle vil snakke om er når Carragher dro ned Owen. Reglene er laget for å hindre slike situasjoner (såkalte «professional fouls»). Carragher er deres beste spiller og med han ute ville kampen vært helt annerledes, sier Ferguson.

- Vant fortjent

Til tross for nye utspill mot dommeren viste Ferguson storsinn og innrømmer, i likhet med de fleste andre, at Liverpool var det beste laget og vant fortjent.

Manchester United og Evra får muligheten til å revansjere seg allerede i morgen når de gjester Barnsley på Oakwell Stadium i ligacupen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus