Meny

Blackburn bekrefter svineinfluensa

Svineinfluensa: Det bekreftes at to spillere i Blackburn har fått svineinfluensa. Navnene er ikke offentliggjort, men flere spekulerer i at det dreier seg om David Dunn (bildet) og Chris Samba. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Blackburn bekrefter at minst to spillere har fått svineinfluensa.

Manager Sam Allardyce sa i går på klubbens nettsted at Chris Samba og David Dunn er satt ut av et virus. Senere i dag har det blitt bekreftet at noen spillere i klubben har fått svinefinfluensa, men ikke hvem det gjelder.

- Det er bekreftet to tilfeller av svineinfuensa og flere andre på laget og støtteapparatet har klaget over lignende symptomer, sier en Blackburn-talsmann til BBC.

Verken Samba eller Dunn var med til London da laget tapet 0-5 mot Chelsea på lørdag.

- Et par av de andre som spilte mot Chelsea på lørdag har også viruset, eller vi tror de kommer til å få det, sier Allardyce.

- Vi håper de blir klare til oppgjøret mot Manchester United på lørdag, men setter viruset dem ute i opptil seks dager, så må vi bare vente og se, fortsetter han.

Britiske medier begynte raskt å spekulere i om ligacup-kampen mot Peterborough i morgen skulle bli utsatt, men klubben avkrefter dette på sine nettsider i dag.


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus