Meny

Eikrem kan leies ut til Molde

På vei til Molde? Midtbanetalentet Magnus Wolff Eikrem kan leies ut til Molde neste sesong. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Magnus Wolff Eikrem spiller fast på andrelaget til Manchester United, men avviser ikke en gjesteopptreden i gamleklubben Molde neste vår.

Romsdals Budstikke forteller i dag at Molde og Manchester United enige om å ta en avgjørelse like før overgangsvinduet stenger 31. mars neste år.

Eikrems agent Jim Solbakken har tidligere bekreftet at et framtidig låneopphold i moderklubben har vært diskutert en rekke ganger. Han konstaterer imidlertid at det uansett ikke kommer til å skje noe før den norske serien har startet.

Midtbanetalentet forteller at han ikke vet hva som skjer neste år.

– Jeg vet at det har vært diskutert, men det er altfor tidlig å si om det blir aktuelt, sier Eikrem til Romsdals Budstikke.

Han bekrefter allikevel at han personlig ønsker å spille noen måneder for MFK.

– Jeg utelukker ikke dette, hvis det skulle klaffe både for meg, Molde og United. Det er klart jeg kan tenke meg å spille eliteseriefotball for den klubben jeg vokste opp med og spilte for i 12 sesonger. Det handler om å spille flest mulig kamper på høyest mulig nivå. Jeg tror det ville vært positivt for meg å prøve meg i eliteserien en periode, sier Eikrem.

Eikrem og hans norske makker Joshua King har begge imponert stort for Uniteds reservelag denne sesongen. Under trener Ole Gunnar Solskjær har de begge scoret en rekke vakre mål.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus