Meny

City rotet bort tomålsledelse

NEDTUR: Her tar Manchester City ledelsen over Fulham. 2-0 ble imidlertid til 2-2, og City spilte uavgjort for tredje kamp på rad. Foto: EPA

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mot Brede Hangeland og Fulham.

(ABC Nyheter): Manchester City–Fulham 2–2.

Manchester City hadde muligheten til å klatre opp på en foreløpig 3. plass med seier mot Fulham i dag, og skaffet seg alle forutsetninger for å lykkes med det.

I stedet rotet outsideren i toppstriden bort en tilsynelatende trygg tomålsledelse.

Det resulterte i lagets tredje uavgjortresultat på rad.

Joleon Lescott var sist på ballen da City tok ledelsen etter 53 minutter, før Martin Petrov doblet den etter en time.

LES OGSÅ: Torres frelste Liverpool

Før vertenes første scoring burde imidlertid Fulham vært i ledelsen. Bobby Zamora leverte en klar kandidat til årets miss. Spissen sto helt alene på fem meter etter en retur, men feiet ballen høyt over det åpne målet.

Men Fulham viste sterk karakter, og fikk raskt sin belønning. Åtte minutter etter at Petrov gjorde 2–0, var lagene likt igjen, etter scoringer av Damien Duff og Clint Dempsey.

Begge lag hadde sjansen til å avgjøre mot slutten, men oppgjøret ebbet ut med 2–2. Manchester City ligger dermed på 6. plass, seks poeng bak ligaleder Chelsea. Fulham er nr. 13.

PS: Brede Hangeland spilte hele kampen for Fulham. Bjørn Helge Riise og Erik Nevland satt på benken.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus