Et lite mirakel

Et lite mirakel
Et lite mirakel

<pSe andre og siste del av ABC Nyheters TV-intervju med et av Norges mestselgende band på svært lenge, Donkeyboy. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årets store musikalske overraskelse kommer fra Drammen og heter Donkeyboy. Etter å ha herjet listene i mange uker med låter som «Ambitions» og «Sometimes» er bandet endelig klart med sitt debutalbum, «Caught In A Life».

«Ambitions» lå 28 uker på VG-listen, hvorav 12 uker som nummer én, før den ble skjøvet til siden av nettopp «Sometimes». Eselmusikk er med andre ord som skapt for det norske folk.

Les ABC Nyheters anmeldelse av «Caught In A Life».

ABC Nyheter har snakket med frontfigurene i bandet, brødrene Kent og Cato Sundberg, om alt fra bandnavnet, kjellerstua i Drammen, den kommende turneen med heltene i a-ha, hit'en «Ambitions», rollefordelingen brødrene mellom, 80-tallet og P3' Urørt finale i 2006 der enkelte av jurymedlemmene ikke akkurat så for seg at Donkeyboy skulle toppe VG-lista tre år senere.

Foruten brødrene Sundberg består bandet av Thomas Drabløs på trommer, Peter Michelsen på gitar/kor og Alexander Garborg Ågedal på bass/kor.

Bandet beskriver selv musikken sin som Retrofresh. Noe som passer godt all den tid guttas musikalske bevissthet synes å hvile i det beryktede 80-tallet.

Personvernpolicy