Savnet nederlender (23) funnet i Oslo

<pDen nederlandske mannen som ble meldt savnet etter en ferietur i Norge, ble lørdag kveld funnet i god behold i Oslo.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

23-åringen kom til Norge alene 9. oktober. Ifølge politiet skal mannen ha overnattet på campingplasser og i telt. De siste sporene fra mannen er fra Geilo, ved Tuva i Hardangervidda.

– Vi ble kontaktet av moren i ettermiddag som fortalte at hun ikke hadde hørt fra ham på to dager. De ukene han har vært her, skal hun ha snakket med ham en til to ganger daglig, sa operasjonsleder Lill Heidi Tinholt ved Nordre Buskerud politidistrikt til NTB lørdag ettermiddag.

Men nå er mannen funnet i Oslo – i god behold.

– Mannen har sendt en tekstmelding til sin mor i Nederland og fortalt at han er i Oslo og at han starter på hjemreisen i morgen. Vi har bedt moren spørre ham hvorfor han ikke har tatt kontakt, sier operasjonsleder Kaare Tiller. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus