Rodallega ødela Burnleys superstatistikk

DAGENS DOBBEL: Hugo Rodallega ble kampens hovedperson med to mål da Wigan slo Burnley 3-1 borte. Foto: AFP

<pOverraskelseslaget gikk på sesongens første hjemmetap.</p

(ABC Nyheter): Burnley–Wigan 1–3.

Høstens store overraskelseslag i Premier League, Burnley, sto med fire seire på fire hjemmekamper før helgens runde.

Mot Wigan i kveld fikk seiersrekken en knekk.

Burnley fikk riktignok en drømmestart da Steven Fletcher skled inn 1–0 etter fire minutter, men ble bragt ned på jorden syv minutter senere.

Keeper Brian Jensen burde hatt kontroll på et greit innlegg, men gikk overende, og Hugo Rodallega fikk en enkel jobb med å putte inn 1–1 på åpent mål. Jensen måtte byttes ut med skade etter scoringen.

- Et bisart mål, konkluderte Burnley-manager Owen Coyle.

Etter 51 minutter var Rodallega på farten igjen. Spissen sendte Wigan i føringen med en flott avslutning, hans femte ligamål for sesongen, og senere så ikke gjestene seg tilbake.

Emmerson Boyce fastsatte sluttresultatet til 1–3 et kvarter før slutt. Wigan klatret til 10. plass, mens Burnley ligger på plassen bak.