Meny

– Saglie har regjeringens tillit

UTSATT: Nav-direktør Tor Saglie. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Statsråd Rigmor Aasrud tilbakeviser kritikken fra Fremskrittspartiets leder Siv Jensen og sier at Nav-direktør Tor Saglie har regjeringens fulle tillit.

– Tor Saglie har min og regjeringens tillit som Nav-direktør, sier arbeidsminister Rigmor Aasrud til NTB.

Fornyings- og kirkeminister Aasrud er settestatsråd i Arbeidsdepartementet fram til Hanne Bjurstrøm er ferdig med jobben som Norges forhandlingsleder under klimaforhandlingene i København. Vikariatet vil vare fram til 21. desember.

Statsråden peker på at situasjonen for Nav er spesiell. Finanskrisen førte til ekstra utfordringer for etaten som er midt i en stor omlegging. En rask og uventet stigning i arbeidsledigheten førte til at saksbehandlingstiden gikk opp.

– Det er dessuten viktig å minne om at det bare er et år siden Fremskrittspartiet foreslo å kutte bevilgningene til Nav. Jeg tror vi verken hadde fått bedre internkontroll eller bedre tilbud til brukerne om vi hadde gjort det, sier Aasrud. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus