Nordmann (49) funnet død i Sverige

<pSavnede Thomas Lindskog (49) er funnet død i Nössemark i Sverige. Svensk politi kan ikke utelukke at han har blitt drept.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

49-åringen forsvant fra sitt hjem i Halden i Østfold 13. oktober og ble onsdag funnet død i et skogsområde i Nössemark, skriver aftonbladet.se. Lindskog har vært etterlyst i norske medier.

– Han har en del skader som vi ikke vet hvordan er oppstått. I tillegg er det ulike andre ting som gjør at vi ikke kan utelukke drap, opplyser Thord Haraldsson i kriminalpolitiet i Dalsland til VG Nett.

Haraldsson vil ikke si mer om hva slags skader det dreier seg om, men sier det ikke er noe som tyder på at de er selvpåførte.

Det var en god del blod på stedet, noe som ifølge politiet kan tyde på at det har vært kamp på stedet. 49-åringen skal nå obduseres.

Lindskog ble funnet av ei jente som var ute på ridetur. Han var ikke forsøkt skjult i terrenget og ble funnet ca. 50 meter fra nærmeste hus, som ikke er bebodd. Familien til mannen og norsk politi har identifisert ham, og bilen hans sto i nærheten av funnstedet.

Nössemark ligger like ved grensen til Norge. Politiet har sine teorier om hva som kan ha ført til at Lindskog dro nettopp dit, men ønsker ikke å utdype dette. (©NTB)

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy