Pompey-eier avviser salgsrykter

<p><strong>Avviser ryktene:</strong> <span>Pompey og manager Paul Hart sliter hardt om dagen. Nå må de også kjempe mot rykter om at deres nye eier allerede er på vei ut. (Foto: Scanpix)</span> </p>
Avviser ryktene: Pompey og manager Paul Hart sliter hardt om dagen. Nå må de også kjempe mot rykter om at deres nye eier allerede er på vei ut. (Foto: Scanpix)

<pPortsmouth's nye eier Ali Al Faraj sier i dag at det ikke er noen sannhet i ryktene om at han kjøpte klubben som en korttidsinvestering.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Al Faraj ble sitert i den saudi-arabiske avisen Asharq al-Awsat, gjengitt i Mirror at han kun så på kjøpet av klubben som en korttidsinvestering.

Det ble også skrevet at han lånte penger for å utbetale lønninger og at han ikke har peiling på fotball, men har avvist alle disse spekulasjonene. Etter at historien ble gjengitt i en rekke medier i dag, gjør han nå alt for å avkrefte ryktene.

Hans advokat forteller at alle sitatene er fabrikert siden han ikke hadde gitt noe intervju til noen aviser eller nettsteder. Nå forbereder de seg til søksmål mot de avisene det gjelder.

- Min klient har ikke sagt noe om dette eller gitt noe intervju. Det virker som om det er en tredjepart som har gjort dette for å ødelegge for oss, sier advokaten Mark Jacobs.

Personvernpolicy