Meny

- Benitez begrenser spillerne

Kritisk mot Benitez: Tidligere Liverpool-ving Jemaine Pennant mener Rafael Benítez begrenser spillerne sine. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligrere Liverpool-spiller Jermaine Pennant beskylder Rafael Benítez for å begrense spillerne og å ikke få det beste ut av dem.

Det har vært en tøff uke for Liverpool-manager Rafael Benitez, og en rekke personer har en sterk mening om jobben spanjolen gjør etter den verste tapsrekken for klubben på 22 år.

Vingen Jermaine Pennant var i Liverpool i tre sesonger og ble sett på som en flopp da han dro til Real Zaragoza denne sommeren. Han mener at det definitivt ikke er spillerne som middelmådige - men at Benitez får dem til å se slik ut.

- Jeg kan ikke se hvordan en spiller kan være fantastisk på et ordinært lag, for så å bli dårlig på Liverpool. De har hatt en rekke gode spisser som har kommet og gått. Robbie Keane scorer for Tottenham, Peter Crouch det samme. Det skjedde ikke på Liverpool. Det viser hvordan manageren forholder seg til spillerne og begrenser dem, samt hvordan taktikken er, sier han til Guardian.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus