Norges hotteste

Norges hotteste
Norges hotteste

<pSe del 1 av ABC Nyheters TV-intervju med et av Norges mestselgende band på svært lenge, Donkeyboy. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årets store musikalske overraskelse kommer fra Drammen og heter Donkeyboy. Etter å ha herjet listene i mange uker med låter som «Ambitions» og «Sometimes» er bandet endelig klart med sitt debutalbum, «Caught In A Life».

«Ambitions» lå 28 uker på VG-listen, hvorav 12 uker som nummer én, før den ble skjøvet til siden av nettopp «Sometimes». Eselmusikk er med andre ord som skapt for det norske folk.

Les ABC Nyheters anmeldelse av «Caught In A Life».

ABC Nyheter har snakket med frontfigurene i bandet, brødrene Kent og Cato Sundberg, om alt fra bandnavnet, kjellerstua i Drammen, den kommende turneen med heltene i a-ha, hit'en «Ambitions», rollefordelingen brødrene mellom, 80-tallet og P3' Urørt finale i 2006 der enkelte av jurymedlemmene ikke akkurat så for seg at Donkeyboy skulle toppe VG-lista tre år senere.

Foruten brødrene Sundberg består bandet av Thomas Drabløs på trommer, Peter Michelsen på gitar/kor og Alexander Garborg Ågedal på bass/kor.

Bandet beskriver selv musikken sin som Retrofresh. Noe som passer godt all den tid guttas musikalske bevissthet synes å hvile i det beryktede 80-tallet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus