Stoppertrøbbel for Moyes

LITE Å TA AV: Sylvain Distin (t.v.) er klar til kveldens Europa League-kamp, men han har fåt kollegaer ved sin side som er tilgjengelige. Foto: Scanpix.
LITE Å TA AV: Sylvain Distin (t.v.) er klar til kveldens Europa League-kamp, men han har fåt kollegaer ved sin side som er tilgjengelige. Foto: Scanpix.

<pEverton-manager David Moyes har fått store problemer foran kveldens bortekamp mot Benfica. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter) Sjefen for de blåkledte fra Liverpool har sett laget hans vinne begge de to kampene i Europa League til nå, og de står dermed med full pott. Men om det skal bli tre av tre må skadeproblemene overvinnes.

Den eneste a-lagsstopperen som er helt klar er Sylvain Distin. Joseph Yobo, John Heitinga og Lucas Neill har alle blitt hjemme i England, og er forhindret fra å spille av ulike årsaker.

Benfica er ubeseiret så langt i den portugisiske serien og har scoret 24 mål på sine syv første kamper. Det er intet godt nytt for et vaklende Everton-forsvar. Benfica stiller også med et meget sterkt mannskap som i sommer har blitt forsterket med stjernenavn som Saviola og Pablo Aimar.

– Vi har få muligheter

Trolig får høyreback Tony Hibbert jobben med å spille sammen med Distin bakerst, men Jack Rodwell, Shane Duffy eller Seamus Coleman kan bli bedt om å steppe inn. I tillegg er Leon Osman skadet, muligens i fire uker.

– Vi har veldig få muligheter og spillerne vi har må bare takle situasjonen. Det er en mulighet å gi de unge spillerne en sjanse, men jeg må tenke litt på det. Vi møter et lag som er full av fantastiske brasilianske og argentinske landslagsspillere og jeg skulle ønske at vi hadde en sterkere start-ellever, sier Moyes ifølge the Daily Mail.

Av gode nyheter ser Phil Neville fram mot et mulig comeback før jul etter at han begynte å jogge denne uken. Han har vært ute siden september med en kneskade.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus