Garanterer for Benitez' jobb

SIKKER FRAMTID: Liverpool-eier George Gillett sier i dag at Rafa Benitez sin jobb er trygg. Foto: Scanpix.
SIKKER FRAMTID: Liverpool-eier George Gillett sier i dag at Rafa Benitez sin jobb er trygg. Foto: Scanpix.

<pLiverpool-eier George Gillett vil ikke skifte trener på Anfield. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter) Den dårlige seriestarten har ført til spekulasjoner rundt framtiden til Rafa Benitez som Liverpool-sjef. Nå går imidlertid en av eierne ut og støtter manageren.

– Vi har akkurat inngått en langvarig avtale med Rafa. Vi har akkurat forlenget kontrakten hans og vår familie er veldig fornøyd med ham. Vi føler at han er blant de beste i bransjen og jeg er sikker på at Hicks-familien (også eiere i Liverpool, red. anm) føler det samme, sier Gillett ifølge The Daily Telegraph.

Uttalelsene kommer kun kort tid etter at samme mann sa at det var trenerens skyld at de røde hadde fått en meget uheldig start på sesongen. Nå sier uansett rapportene fra England at jobbben hans er trygg selv om det skulle bli tap hjemme mot Manchester United førstkommende søndag.

– Jeg tror resultatene har skuffet alle. De har selvsagt skuffet fansen og det skuffer Rafa. (...) Alt vi kan gjøre som eiere er å fortsette å være støttende, noe jeg vet at både jeg og Tom er, sier Gillett.

Spillerne står også bak sin trener. Fabio Aurelio forteller om tiden da han spilte under Benitez i Valencia.

– Da vi var sammen i Valencia gikk vi gjennom en dårlig periode midt i sesongen og ryktene sa at Rafa ville få sparken om vi tapte mot Espanyol. Vi lå under 2-0 til pause i den kampen, men vant 3-2 og vant serien, sier han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus