Meny

Stormet ut fra pressekonferanse

MISFORNØYD: Sir Alex Ferguson var ikke fornøyd med spørsmålene han fikk på pressekonferansen før kveldens Champions League-kamp og forlot seansen. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forlot pressekonranse før kveldens Champions League-kamp.

(ABC Nyheter): Det engelske fotballforbundet har tiltalt Sir Alex Ferguson for de mye omtalte kommentarene rundt dommer Alan Wileys form etter 2-2 oppgjøret mot Sunderland.

- God kveld!

Tiltalen er for upassende oppførsel og manageren har fram til 3. november til å svare på tiltalen. Flere dommere ønsker at Manchester United-sjefen skal straffes hardt for sine uttalelser, men Ferguson selv ville ikke svare på spørsmål om saken da han møtte pressen på Luzhniki stadion i Moskva.

– Dumt spørsmål og det får ikke noe svar. Jeg har ikke noe å si om det. Jeg er på en pressekonferanse for en kamp som spilles i morgen (i kveld red. anm). Jeg er her for å snakke om det. God kveld, sa Ferguson før han reiste seg og gikk.

– Dommerne er opprørte

Alan Leighton, leder for dommernes union Prospect, mener Ferguson bør straffes med en UEFA-liknende reaksjon. En slik kan forhindre ham fra å ha kontakt med laget på kampdager.

– Dommerne er opprørte over denne episoden. De er vant til å få kritikk. Men det er en forskjell når en manager kommer med ubegrunnede beskyldninger omkring din evne til å gjøre jobben din, sier Leighton ifølge engelske The Daily Telegraph.

Alex Ferguson har bedt om unnskyldning i etterkant av hendelsen med dommer Wiley.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus