Stormet ut fra pressekonferanse

MISFORNØYD: Sir Alex Ferguson var ikke fornøyd med spørsmålene han fikk på pressekonferansen før kveldens Champions League-kamp og forlot seansen. Foto: Scanpix.
MISFORNØYD: Sir Alex Ferguson var ikke fornøyd med spørsmålene han fikk på pressekonferansen før kveldens Champions League-kamp og forlot seansen. Foto: Scanpix.

<pForlot pressekonranse før kveldens Champions League-kamp. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Det engelske fotballforbundet har tiltalt Sir Alex Ferguson for de mye omtalte kommentarene rundt dommer Alan Wileys form etter 2-2 oppgjøret mot Sunderland.

- God kveld!

Tiltalen er for upassende oppførsel og manageren har fram til 3. november til å svare på tiltalen. Flere dommere ønsker at Manchester United-sjefen skal straffes hardt for sine uttalelser, men Ferguson selv ville ikke svare på spørsmål om saken da han møtte pressen på Luzhniki stadion i Moskva.

– Dumt spørsmål og det får ikke noe svar. Jeg har ikke noe å si om det. Jeg er på en pressekonferanse for en kamp som spilles i morgen (i kveld red. anm). Jeg er her for å snakke om det. God kveld, sa Ferguson før han reiste seg og gikk.

– Dommerne er opprørte

Alan Leighton, leder for dommernes union Prospect, mener Ferguson bør straffes med en UEFA-liknende reaksjon. En slik kan forhindre ham fra å ha kontakt med laget på kampdager.

– Dommerne er opprørte over denne episoden. De er vant til å få kritikk. Men det er en forskjell når en manager kommer med ubegrunnede beskyldninger omkring din evne til å gjøre jobben din, sier Leighton ifølge engelske The Daily Telegraph.

Alex Ferguson har bedt om unnskyldning i etterkant av hendelsen med dommer Wiley.

Personvernpolicy