Meny

Robbie satte rekord

Konserten, som inngår i BBCs konsertserie «Electric Proms 2009», fant sted i London Roundhouse og var Robbie Williams første på tre år. Foto: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tirsdagens konsert med Robbie Williams har allerede skrevet seg inn i historiebøkene. Konserten ble overført til 250 kinoer i 23 land.

Ifølge bransjebladet Hollywood Reporter har ingen konsert tidligere blitt direktesendt på så mange kinoer.

Konserten, som inngår i BBCs konsertserie «Electric Proms 2009», fant sted i London Roundhouse og var Robbie Williams første på tre år. I Norge ble konserten vist bare på Ringen kino i Oslo, men vi skal ikke lenger enn til Sverige før antallet ble vesentlig høyere. Der ble konserten vist på om lag 40 kinoer.

Venner igjen

På konserten viste Robbie at han har forsont seg med sine gamle boybandkolleger i Take That. Mens han tidligere ofte har slengt spydige kommentarer fra scenekanten om sine eks-kolleger, fortalte han onsdag i stedet at han hadde fått en ny bestevenn.

- Og hans navn er Gary Barlow, siterer New Musical Express (NME) ham på.


Ifølge den engelske musikkavisen var settet dominert av materiale fra hans kommende album «Reality Killed The Video Star», mens han derimot unnlot å spille gamle livefavoritter som «Let Me Entertain You» og «Rock DJ».

Med seg på scenen hadde Robbie Williams et 38 mann- og kvinnesterkt orkester i ryggen, melder NME.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus