Meny

Klar for bunnkamp

VIKTIG BUNNKAMP: Phil Brown og Hull møter Portsmouth til bunnkamp lørdag. Til venstre en annen manager som sliter, Rafa Benitez. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årets sesongstart står i sterk kontrast til fjoråret for Hull.

(ABC Nyheter) Etter 0-2- tapet for Fulham mandag er Hull under streken i Premier League. Sesongstarten står i sterk kontrast til starten for ett år siden. Den gang hadde Hull seks seire etter ni kamper og lå på tredjeplass. De hadde slått Newcastle, Arsenal, Tottenham og West Bromwich på bortebane, mens hjemme hadde Fulham og West Ham fått smake tigrenes klør.

I år har de to seire og ligger på 18. plass etter like mange kamper. Med en målforskjell på minus 14 er de verstingen i Premier League.

– På denne tiden i fjor snakket alle om vår gode form på bortebane og at hjemmeformen ikke var like god. Denne sesongen ser det ut som problemet er omvendt, sier han til klubbens hjemmeside.

Til helgen kommer bunnlaget Portsmouth på besøk.

– Det er en massiv kamp for vår del på lørdag mot Portsmouth. Dersom vi kan være solide defensivt vet jeg at vi har nok talent i laget til å vinne kampen, sier han.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus