Gruppe E: Liverpool–Lyon 1–2, Debrecen–Fiorentina 3–4

Gruppe F: Barcelona–Rubin Kazan 1–2, Inter–Dinamo Kiev 2–2

Gruppe G: Stuttgart–Sevilla 1–3, Rangers–Unirea Urziceni 1–4

Gruppe H: AZ Alkmaar–Arsenal 1–1, Olympiakos–Standard Liège 2–1

Les kampfakta her.

(ABC Nyheter): AZ Alkmaar–Arsenal 1–1.

Arsenal hadde seieren i sin hule hånd mot den regjerende seriemesteren i Nederland da 92 minutter var passert.

Cesc Fàbregas fikset ledelse ti minutter før pause, da han fikk ballen servert på åpent mål av Robin van Persie, og gjestene hadde både defensiv kontroll og flere muligheter til å øke ledelsen.

Men på overtid gikk det galt.

Ballen ble headet ned i feltet til David Mendes da Silva, som ble dagens hjemmehelt med en vakker scoring.

– Man må være fullt konsentrert i 93 minutter. Vi gjorde kanskje én feil, og måtte betale for det, sier Arsenal-manager Arsène Wenger til Sky Sports.

Arsenal er imidlertid på god vei mot avansement i gruppe H. Engelskmennene topper tabellen med sine syv poeng. Olympiakos ligger ett poeng bak etter kveldens 2–1-seier hjemme mot Standard Liège.

Det ble ingen stor britisk kveld i Champions League. Foruten Arsenals poengtap og Liverpools 1–2-skrell mot Lyon tapte Rangers 1–4 hjemme mot Unirea Urziceni.