Forlenger med City

<p><strong>Ny kontrakt:</strong> Vincent Kompany (t.h.) har signert ny kontrakt og er klar til å vinne nye dueller i mange år fremover. (Foto: Scanpix)</p><p> </p>
Ny kontrakt: Vincent Kompany (t.h.) har signert ny kontrakt og er klar til å vinne nye dueller i mange år fremover. (Foto: Scanpix)  

<pVincent Kompany har signert ny kontrakt og satt punktum for overgangsryktene.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den høyreiste belgieren har vært koblet til Barcelona, men nå er det klart at han forblir i England en stund fremover.

- En overgang har aldri vært aktuelt fra min side, det er bare sånn det har blitt i denne klubben. Til slutt stenger man ute spekulasjonene. Citys ambisjoner er mine ambisjoner og jeg ønsker å være en viktig spiller for en stor klubb, sier Kompany til lagets nettsted.

23-åringen var på banen igjen mot Wigan for første gang siden mai og manager Mark Hughes er fornøyd med både comebacket og kontraktsforlengelsen.

- Han var en av våre mest pålitelige spillere forrige sesong og jeg er strålende fornøyd med å ha sikret tjenestene hans for de neste fem årene.

- Til å være bare 23 år er han veldig moden. Derfor utnevnte jeg han til kaptein ved noen anledninger i fjor. Kompany er en stor del av fremtiden vår, sier Hughes.

Personvernpolicy