– Alvorlig skadd i kollisjon på Toten

<pEn bilfører ble søndag ettermiddag brakt med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus med alvorlige skader etter en frontkollisjon på fylkesvei 114 ved Trevatn i Oppland.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Ulykken skjedde da to personbiler frontkolliderte. Den ene bilen hadde akkurat kommet ut på veien fra en gårdsvei, da den kolliderte med en bil som kom kjørende på fylkesveien, sier operasjonsleder Per Olsen i Vestoppland politidistrikt til NTB.

Føreren av den sistnevnte bilen, en 25 år gammel mann, ble etter ulykken sendt med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus med det som skal være alvorlige skader. Føreren av den andre bilen, en 47 år gammel mann, ble fraktet til sykehuset Gjøvik. Det samme ble en 17 år gammel jente som satt på med 25-åringen.

Årsaken til ulykken er så langt ikke kjent, men ifølge politiet skal vitner ha fortalt at bilen med 25-åringen holdt svært høy fart. Politiet ble varslet om ulykken klokken 12.57

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy