Med nytt band på trappene

Med nytt band på trappene
Med nytt band på trappene

<pAne Brun har planene klare.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Ane Brun er ikke mer beruset av ferske britiske konsertanmeldelser som «det sterkeste siden Jeff Buckley» enn at hun også ser andre muligheter for sin musikalske fremtid. Å være soloartist er ikke noe hun vil forbli for all fremtid.

- Sammen med min gode venn og nå meget etterspurte produsent Tobias Fröberg og min ikke mindre fantastiske trommeslager Erik Nilsson har jeg et band på trappene, forteller hun til ABC Nyheter.

- Det vil musikalsk, slik jeg ser det, handle om en slags Nancy Sinatra-verden. Stor musikk og et åpent lydbilde. Det blir et helt annet fokus enn det jeg driver med i dag, røper Ane Brun hemmelighetsfullt.

Forberedelsene er kommet lenger enn til skissestadiet, men noe vesentlig mangler.

- Vi har faktisk et navn på prosjektet og vi har laget pressebilder, ler hun men nekter å røpe hvilket navn de har valgt ennå.

- Riktignok har vi noen demoer, men vi har ikke noe ferdig musikk ennå så vi må ta tiden til hjelp. Uansett er dette noe jeg virkelig gleder meg til å leke meg med, sier Ane Brun og forteller at ideen sprang ut av de regelmessige singer/ songwriter-festene hun har arrangert sammen med blant annet sin meget nære venn Tobias Fröberg i Stockholm gjennom de siste årene.

Eller singalong-fester som hun også kaller dem.

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Retrohue her

Les Lyttelua her

Finn alt innen musikk på Startsiden

Personvernpolicy