Beattie scoret to

NY HJEMMESEIER: Stokes James Beattie scoret begge målene da West Ham ble slått lørdag. Robert Huth til høyre. Foto: Scanpix.

<pJames Beattie var den store forskjellen da Stoke møtte West Ham lørdag ettermiddag. Dermed gikk West Hams sesongstart fra dårlig til verre. </p

STOKE-WEST HAM 2-1:

(ABC Nyheter) Stoke seiret på hjemmebane igjen, denne gang mot West Ham. 1-0 kom etter 11 minutter da James Beattie scoret på straffe. Han satte ballen høyt i mål bak Robert Green.

Med 34 minutter på klokken utliknet West Hams Matthew Upson. Midtstopperen headet i mål en corner for bortelaget, og Gianfranco Zola kunne juble fra sidelinjen.

Etter pause var det bortelaget som startet omgangen best, men ingen av lagene tilrev seg noe ordentlig initiativ eller stormløp mot motstanderens boks.

Men etter 70 minutters spill falt avgjørelsen i kampen. Og igjen var det James Beattie som var sist på ballen. Ricardo Fuller tok seg forbi målscorer Upson og skjøt. Robert Green reddet, men returen havnet hos Beattie som gjorde sitt andre mål for dagen.

Med dette resultatet er Stoke oppe på en sterk 9. plass i Premier League med 12 poeng på ni kamper. West Ham ligger på sin side meget utsatt til på nest siste plass. De har kun samlet fem poeng på sine åtte første kamper og har kun Portsmouth under seg på tabellen.