- Alle verdens kvinner: Unnskyld

LEGGER SEG FLAT: Diego Maradona ba journalister om å «suge seg». Nå ber han om unnskyldning, men tar ikke tilbake det han sa. Foto: Scanpix
LEGGER SEG FLAT: Diego Maradona ba journalister om å «suge seg». Nå ber han om unnskyldning, men tar ikke tilbake det han sa. Foto: Scanpix

<pDiego Maradona ber både moren sin og alle verdens kvinner om unnskyldning etter de grove, seksuelle uttalelsene han kom med onsdag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han sier han ikke vil ta tilbake det han sa.

– Jeg kommer ikke til å ta det tilbake, men forstår at det er kommet kritikk mot uttalelsene mine. Jeg lover jeg aldri skal gjenta det jeg sa. Jeg skal aldri gjøre noe tilsvarende igjen. Derfor ber jeg både moren min og alle verdens kvinner om unnskyldning, sier Maradona til TV-selskapet TyC Sports.

Han sa litt tidligere at kommentarene hans falt som et resultat av den lettelsen han følte da Argentina sikret VM-plassen i fotball.

– Jeg har ingenting å beklage overfor reporterne. Jeg kommer ikke til å tilgi dem de kommentarene de har kommet med, for det virker som om veldig mange journalister ikke vil ha med Argentina til VM, sa Maradona da.

Ved siden av de grove, seksuelle uttalelsene gikk Maradona også til angrep på journalistene etter 1-0 seieren over Uruguay i VM-kvalifiseringen.

Personvernpolicy