Liverpool-eier skylder på Rafa

HAR SKYLDEN: Liverpool-eier George Gillett mener det er Rafa Benitez sin skyld at de røde har hatt en meget variabel innledning på sesongen.
HAR SKYLDEN: Liverpool-eier George Gillett mener det er Rafa Benitez sin skyld at de røde har hatt en meget variabel innledning på sesongen.
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pEtter sesongens tredje tap på åtte kamper har klubbens tittelambisjoner allerede har fått seg en solid trøkk. Nå gir Liverpool-eier George Gillett manager Rafa Benitez skylden. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

(ABC Nyheter) – De siste 18 månedene har vi investert 128 milioner pund i tillegg til de pengene som har kommet inn. Da burde ting ha blitt bedre. Dersom det ikke går bedre er det ikke Gillett og Hicks (Liverpools eiere, red anm.) sin feil. Det er managerens, sier han ifølge engelske the Daily Telegraph.

Gillett og Hicks har fått mye kritikk etter at Liverpool la planene om en ny stadion på is og de har også blitt anklaget for å ikke gi manager Benitez nok penger til å fornye laget.

Sunneste økonomien blant de store

Gillett sier også at Liverpool er den toppklubben som har den sunneste økonomien.

– Klubben er i en meget god finansiell situasjon. Mye bedre enn Manchester United, Chelsea og Arsenal. Vi har investert mye, vi har lagt inn mer penger enn alle, unntatt Manchester City med den galskapen de driver med, sier han.

Liverpool har lagt bak seg en tung uke med 2-0 tap mot både Fiorentina i Champions League og Chelsea i Premier League. Med landslagspausen denne uken var det en lite optimal oppladning. Etter pausen kommer også tre enormt viktige kamper på syv dager når Liverpool møter Sunderland, Lyon og Manchester United.