Rødt kort: Souleymane Diawara (60), Marseille.

Apoel Nikosia (Kypros) – Chelsea (England) 0-1 (0-1)

Porto (Portugal) – Atlético Madrid (Spania) 2-0 (0-0)

45.391 tilskuere.

(NTB)

(ABC Nyheter): Manchester United–Wolfsburg 2–1.

Edin Dzeko satte en støkk i Manchester United, men fikk fort svar av Ryan Giggs da den tyske seriemesteren gjestet den engelske i Champions League i kveld.

Giggs er en av Premier Leagues store formspillere. I dag fulgte veteranen opp og nådde en ny milepæl med sitt 150. mål for Manchester United.

Det var starten på snuoperasjonen, som endte i en 2–1-seier da Michael Carrick avgjorde tolv minutter før slutt.

United er på god vei mot avansement i Champions League.

Owen ut med skade

Michael Owen fikk sjansen fra start for vertene, men rakk knapt å markere seg før han måtte byttes ut etter 20 minutter med en lyskeskade.

– Det er ikke alvorlig. Lyskeskader kan være problematiske, men jeg tror han er tilbake om to-tre uker, sier United-manager Sir Alex Ferguson ifølge BBC.

Inn kom Dimitar Berbatov, som brukte fem minutter på å skape kampens første sjanse.

Med et lekkert hælspark spilte han Antonio Valencia igjennom, men vingens avslutning sto ikke i stil.

Wolfsburg åpnet oppgjøret godt, og hadde god kontroll defensivt, men måtte se United jobbe til seg initiativet.

Dzeko åpnet målkontoen

Diego Benaglio i gjestenes mål leverte to strålende redninger, før United fikk svi etter 55 minutter. Av den ene halvparten av Wolfsburgs beryktede spissduo.

Grafite og Edin Dzeko puttet 54 mål til sammen i Bundesliga i fjor. I åpningskampen i årets Champions League scoret Grafite hat-trick. I kveld var det Dzekos tur til å briljere.

Bosnieren fikk et fint innlegg fra venstre, banket Patrice Evra i luften, og skallet ballen opp i hjørnet til 0–1.

Ledelsen holdt i knapt fire minutter.

Giggs scoret nr. 150

Ryan Giggs har briljert for United med seks målgivende på de to siste Premier League-kampene – men da han ble avgjørende igjen med sin utligning i kveld, hadde han flaks.

Giggs forsøkte å løfte et frispark fra ønskeposisjon opp i nærmeste hjørne, men traff muren. Ballen skiftet retning, Diego Benaglio var utspilt – og lagene var likt igjen.

Målet var Giggs’ 150. for Manchester United, samme antall som Ruud van Nistelrooy. Nå har han bare syv spillere foran seg på listen over klubbens mestscorende gjennom tidene.

– Det som forbløffer meg, er at han er så utrolig ungdommelig i prestasjonene. Han spiller som om han akkurat har startet karrièren i klubben, skryter Sir Alex Ferguson.

Festet grepet

Giggs skulle levere et målpoeng til. Etter 78 minutter avgjorde United kampen.

Veteranen dyttet tilbake til Michael Carrick på drøyt 16 meter. Midtbanemannen bredsidet ballen distinkt opp i høyre hjørne.

Dermed sikret United seier nummer to av to mulige i gruppe B i Champions League, og overtok tabellteten foran Wolfsburg, som i likhet med CSKA Moskva står med tre poeng.

CSKA slo Besiktas 2–1 tidligere i kveld.