Ny Obama-fornærmelse: - Kona er også solbrun

Ny Obama-fornærmelse: - Kona er også solbrun
Ny Obama-fornærmelse: - Kona er også solbrun
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pSilvio Berlusconi inkluderer nå også førstedamen Michelle Obama i sine Obama-fornærmelser.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rett etter det amerikanske presidentvalget i fjor høst klarte den skandalebefengte italienske statsministeren Silvio Berlusconi å beskrive Barack Obama som solbrun.

- Ung, pen og solbrun, var beskrivelsen Berlusconi kom med da.

Nå har han tatt et steg videre, og inkluderer førstedamen Michelle Obama. Foran et konservativt folkemøte i Milano søndag prøvde han å overbringe en hilsen fra USA, skriver Daily Mail.

- Hva heter han? En solbrun fyr... Ah, Barack Obama!!!

Statsministeren, som blant annet har vært innblandet i en skandale der han ble anklagd for å kjøpt prostituerte, og betalt for kjoler og luksusvarer for unge piker.

- Dere vil ikke tro det, men to av dem dro på stranden, fordi kona er også solbrun, eksklamerte Berlusconi fra talerstolen.

Sist uke brakte europeiske medier bilder av Michelle Obama der hun hjertelig hilste på mange av verdens ledere under G20-møtet i Pittsburgh. Da turen kom til Berlusconi var det bare en håndhilsen på strak arm som ble tilbudt.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

På bildene ser man også at Berlusconi ikke akkurat har fokuset på ansiktet til Michelle Obama. I bakgrunnen står Barack Obama med en mine som tilsier at han ikke er spesielt imponert over sin italienske kollega.

Søndag benyttet Berlusconi også sjansen til å gi et stikk til Obamas bruk av teleprompter når han taler.

- Han er ikke like uforsiktig som de av oss som bare sier det vi tenker. Vi spør oss alle sammen: Vet han hva han gjør, eller er han bare en kar som kan lese veldig godt, sa Berlusconi.

- Men han er ikke det. Vi bør være glade og fornøyde, fordi vi trenger det største demokratiet, det største landet, og det er i gode hender, fortsatte han.