Her er målfesten komplett

EN DOBBEL HVER: Kenwyne Jones (t.v.) og Darren Bent scoret to mål hver - deriblant på hvert sitt straffespark - da Sunderland slo Wolverhampton 5-2. Foto: AFP

<pSpissduoen fikset storseier for Sunderland.</p

(ABC Nyheter): Sunderland–Wolverhampton 5–2.

Nesten hvert eneste lag på øvre halvdel av Premier League-tabellen så langt har minst én spiss som står med et målsnitt i nærheten av ett pr. kamp.

Sunderland er intet unntak.

I det som ble en kamp spekket med strålende underholdning mot Wolverhampton i kveld, ble duoen Darren Bent og Kenwyne Jones avgjørende.

Jones scoret to, mens Bent skaffet to straffer, scoret på én av dem og sto bak selvmålet som fastsatte sluttresultatet til 5–2.

Wolves-comeback

Sunderland kjøpte Bent fra Tottenham for rundt 100 millioner i sommer, og har ikke hatt noen grunn til å angre.

Dagens fulltreffer førte ham opp i seks på syv ligakamper, samme antall som Didier Drogba og Wayne Rooney. Bare Fernando Torres (åtte) har flere i Premier League.

Bent dunket tidlig inn første omgangs eneste mål, på en tvilsomt idømt straffe.

Da spissmakker Kenwyne Jones la på til 2–0 rett etter pause, også han fra ellevemeteren, så kampen kjørt ut.

I stedet gikk det syv minutter før lagene var likt.

Målfest

Et selvmål av John Mensah ordnet 2–1, før Kevin Doyle satte inn utligningen.

Men Wolves maktet ikke å ta det siste steget. Jones svarte i det 70. minutt med sitt fjerde mål for sesongen, og Michael Turner stanget inn 4–2 kort tid etter.

Ballet ble avsluttet mot slutten, da et skudd fra Bent endret retning i Michael Mancienne. Wolves-forsvareren ble oppført som selvmålscorer.

Sunderland tok sesongens fjerde seier, og ligger på 8. plass med samme poengsum som Arsenal på 5. Wolverhampton er nr. 16.