Keane toppet Torres' målshow

DAGENS MANN: Robbie Keane scoret fire mål - deriblant et ekte hat-trick på mindre enn et kvarter - da Tottenham banket Burnley 5-0. Foto: AFP

<pScoret fire mot Burnley.</p

(ABC Nyheter): Tottenham–Burnley 5–0.

Fernando Torres scoret hat-trick i Liverpools slakt av Hull, men det var hans gamle lagkamerat Robbie Keane som sto for dagens villeste målshow.

Det flagret om ørene på Burnley-keeper Brian «Beistet» Jensen – spesielt mot slutten – og Keane sluttet ikke før han hadde scoret fire.

Spurs-kapteinen åpnet ballet med et straffespark etter 18 minutter. Jermaine Jenas la på til 2–0 etter en drøy halvtime, før vertene tok en pause i showet.

Men fra det 74. til det 87. minutt handlet absolutt alt om Robbie Keane. Med et ekte hat-trick sikret han seg matchballen – og Spurs en stor opptur.

Den var viktig for Spurs etter to tap på rad. Nå er Keane & co. på 4. plass med fem seire på syv kamper.

Burnley er nummer elleve. Det nyopprykkede laget har full pott på hjemmebane. Borte er fasiten null poeng og 0–14 i målforskjell på fire kamper.