Gruppeterapi skal gi seier mot Chelsea

Roberto Martinez og Wigan har slitt i sesongstarten. På lørdag tar de imot ligaleder Chelsea på hjemmebane.
Roberto Martinez og Wigan har slitt i sesongstarten. På lørdag tar de imot ligaleder Chelsea på hjemmebane.

<pWigan-manager Roberto Martinez har sett sitt lag tape fire av seks kamper så langt i årets sesong. Nå mener han at de er klare for å reise seg mot selveste Chelsea.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sesongstarten har vært litt trøblete for Wigans nye manager. De ustabile resultatene ble på mange måter litt forløst med 0-4 mot Arsenal i siste kamp. Nå venter nok et lag fra «de fire store» på motsatt banehalvdel, Chelsea på hjemmebane.

Og resultatene mot disse fire taler sitt klare språk. Siden Wigans opprykk til Premier League i 2005, har laget kun klart fire av 102 mulige poeng.

- Når du ser på slike statistikker, må du forberede deg til kampen på riktig måte. Det minuttet du tenker på at du spiller mot Chelsa, vil det påvirke deg, og det var der vi feilet sist mot Arsenal. Det er bekymringsfullt at keeper Chris Kirkland var vår beste spiller. Allikevel velger jeg å se bak resultatet og vil gjøre alt jeg kan for å få poeng på lørdag, sier han til lokalavisa Wigan Today.

Han er imponert over hvordan spillerne har reist seg på trening denne uken som har fungert mer som «gruppeterapi».

- Som en gruppe med spillere består vårt daglige arbeid av å gi spillerne troen og mental styrke. I gruppeterapien fokuserer vi på hvordan vi kan yte godt og føle oss bra sammen.Jeg har fått et modent og ansvarlig svar fra spillergruppen, sier Martinez til Sky Sports.

Personvernpolicy