Gatekunst ble musikkvideo

Gatekunst ble musikkvideo
Gatekunst ble musikkvideo

<pRadiohead-frontmann Thom Yorkes musikk og den mystiske gatekunstneren Banksys bilder kombineres nå i et unikt samarbeid. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Anledningen er musikkvideoen til Thom Yorkes nye låt «The Hollow Earth» og videoen er regissert av kunstneren Raymond Salvatore Harmon. Banksys bilder vises i en lynrask montasje over såkalt time-lapse-video fra Londons gater.

Den anonyme kunstneren har blitt verdenskjent for sin politiske grafittikunst og til og med kjendiser som Christina Aguilera og Angelina Jolie har sikret seg hans kunst.

Thom Yorkes nye singel er tilgjengelig for gratis nedlasting eller som 12" vinyl på Radioheads nettsider i form av dobbel-A-sidesingelen «Feeling Pulled Apart By Horses/The Hollow Earth».Videoen kan du se her på ABC Nyheter ved å trykke på bildet over.

Personvernpolicy