Hughes: - Frustrert og robbet

Mark Hughes skylder på dommeren etter gårsdagens 4-3 tap for United. (Foto: Scanpix)
Mark Hughes skylder på dommeren etter gårsdagens 4-3 tap for United. (Foto: Scanpix)

<pEn bitter City-manager Mark Hughes skylder på dommeren og er provosert over Uniteds Gary Neville etter søndagens forsmedelige tap.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem minutter og 26 sekunder på overtid, halvannet minutt etter den egentlige overtiden, avgjorde Michael Owen for Manchester United i gårsdagens 4-3 seier over lokalrival Manchester City på Old Trafford.

En meget bitter Mark Hughes beskylder United-veteran Gary Neville for å «oppføre seg som en gærning» etter at det omdiskuterte målet kom på kampens aller siste spark på ballen. City-manageren uttalte til Independent at hans lag følte seg «frustrert og robbet» av dommer Mark Atkinson over dommerens avgjørelse om å spille 6,47 minutter overtid etter at fjerdedommeren kun annonserte fire minutter.

De aller fleste på Old Trafford trodde at kampen gikk mot uavgjort da Craig Bellamy utlignet til 3-3 for City i det 90. minutt.

Se høydepunkter fra siste runde av Premier League her.

- Jeg prøvde å få en forklaring fra fjerdedommeren om den tillagte tiden. Han forklarte meg at de la til over ett minutt for vår målfeiring. Vi tok tiden fra avspark og kom frem til 45 sekunder, så der tok han feil, sier han.

Hughes fortsetter og forteller til Guardian at han virkelig følte seg ranet i går, og er bestemt på at United alltid ha en stor fordel når de spiller på Old Trafford. Og han får uventet støtte fra tidligere toppdommer Graham Poll som følge Daily Mail mener at kampen kunne vært stoppet etter 94,30 minutter.

- Med tanke på bytter og mål, var fire minutter fornuftig. Carrick kom inn for Anderson på overtid, hvilket vanligvis betyr 30 sekunder ekstra. Jeg trodde derfor at fløyta ville gå på 94.30, sier Poll.

Hughes beskylder også sin tidligere lagkamerat, den ubenyttede reserven Gary Neville for å feire foran City-fansen, slik som den utestengte City-spissen Emmanuel Adebayor gjorde.

- Gleden over det sene målet viste vel hvor mye denne sieren betydde for han da han løp rundt som er gærning foran våre fans, uttaler en frustrert Hughes til Guardian.

Adebayor kan få følge av tomålsscorer Craig Bellamy som kan bli suspendert etter å ha slått etter en United-supporter.

Personvernpolicy