Meny

Everton med full kontroll

Louis Saha kunne feire to scoringer mot Gamst Pedersens Blackburn. (foto:scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med sine to scoringer sørget Saha for at Everton tok steget vekk fra bunnstriden.

(ABC Nyheter): Everton – Blackburn 3-0

Everton startet oppgjøret på Goodison best og det var hjemmelaget som tilrev seg initiativet i åpningen. Allerede etter fem minutter fikk de en mulighet ved Leon Osman, men avslutningen gikk utenfor. Etter 20 minutter kom El-Hadji Diouf til en kjempesjanse for Blackburn. Fra sin posisjon på bakre stolpe headet han et frispark i undersiden av tverliggeren.

Se høydepunkter fra Premier League her

Fem minutter senere sendte Louis Saha Everton i føringen med en styring på et frispark fra Leighton Baines. Hjemmelaget kontrollerte inn omgangen og ledet fortjent til pause.

Andre omgang startet med sjanser til begge lag, men det var Everton som scoret. Marouane Fellaini fant Saha med et innlegg og franskmannen økte ledelsen med en flott avslutning på hodet i det 54.minutt. Før timen var spilt avgjorde Joseph Yobo med en scoring fra tre meters hold. En corner ble slått hardt inn og Yobo fikk tilslutt kranglet ballen inn bak keeper Paul Robinson.

Flere scoringer ble det ikke på Goodison og Everton tok et steg vekk fra bunnkampen, mens Blackburn forblir under streken.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus