Wolverhampton med sterk hjemmeseier over Fulham

Wolverhampton tok tre sårt trengte poeng hjemme mot Fulham. Her er hjemmelagets Andrew Keogh (t.h.) i duell med John Pantsil (t.v.)

<pGjensynet med den øverste divisjonen har startet tøft, men mot Fulham tok de alle poengene.</p

(ABC Nyheter): Wolverhampton – Fulham 2 – 1

Kampen starter uten store muligheter noen veier, men vertene tar ledelsen 18 minutter ut i kampen etter et langt innkast. Greg Halford kaster langt og Wolvehampton vinner både første- og andreduellen før Kevin Doyle kommer seg frem på bakre stolpe og sender hjemmelaget i ledelsen.

Se høydepunkter fra Premier League her

Svakt Fulham

Gjestene fra London skaper svært lite i løpet av den første omgangen og kan takke linjemannen for at de kun lå under med ett mål. Like før pause er Andrew Keogh alene med keeper etter et gjennomspill, men avblåses for offside.

Fem minutter etter pause finner Keogh David Edwards som smeller ballen i mål og sender vertene opp i 2-0 ledelse. Fulham kommer noe mer inn i kampen og får straffe i det 66.minutt da Michael Mancienne river ned Bobby Zamora. Fra krittmerket gjør Danny Murphy ingen feil og Fulham øyner mulighet for poeng, men kampen ender med en sterk hjemmeseier for det nyopprykkede laget.