Meny

Wolverhampton med sterk hjemmeseier over Fulham

Wolverhampton tok tre sårt trengte poeng hjemme mot Fulham. Her er hjemmelagets Andrew Keogh (t.h.) i duell med John Pantsil (t.v.)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gjensynet med den øverste divisjonen har startet tøft, men mot Fulham tok de alle poengene.

(ABC Nyheter): Wolverhampton – Fulham 2 – 1

Kampen starter uten store muligheter noen veier, men vertene tar ledelsen 18 minutter ut i kampen etter et langt innkast. Greg Halford kaster langt og Wolvehampton vinner både første- og andreduellen før Kevin Doyle kommer seg frem på bakre stolpe og sender hjemmelaget i ledelsen.

Se høydepunkter fra Premier League her

Svakt Fulham

Gjestene fra London skaper svært lite i løpet av den første omgangen og kan takke linjemannen for at de kun lå under med ett mål. Like før pause er Andrew Keogh alene med keeper etter et gjennomspill, men avblåses for offside.

Fem minutter etter pause finner Keogh David Edwards som smeller ballen i mål og sender vertene opp i 2-0 ledelse. Fulham kommer noe mer inn i kampen og får straffe i det 66.minutt da Michael Mancienne river ned Bobby Zamora. Fra krittmerket gjør Danny Murphy ingen feil og Fulham øyner mulighet for poeng, men kampen ender med en sterk hjemmeseier for det nyopprykkede laget.

Hangeland tilbake

Brede Hangeland var som ventet tilbake i midtforsvaret for Fulham etter å ha blitt hvilt i Europa Liga-oppgjøret i midtuka. Verken Erik Nevland eller Bjørn Helge Riise var i troppen til Fulham.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus