Overlistet keeperen til slutt

Garry O'Connor feirer etter å til slutt få hull på byllen. (foto: scanpix)
Garry O'Connor feirer etter å til slutt få hull på byllen. (foto: scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pBoaz Myhill storspilte for Hull selv om Gary O'Connor overtlistet han til slutt</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

(ABC Nyheter): Hull – Birmingham 0-1

Etter påstander om pengeproblemer tidligere denne uka trengte Hull en sportslig opptur mot Birmigham og det startet lovende.

Myhill er i veien

Allerede etter seks minutter får Hull kampens første sjanse ved Kamil Zayatte som får avsluttet fra kort hold, men keeper redder flott. Etter dette er det Birmingham som presser på for scoring. Først er det Christian Benitez som truer Hull med et skudd som keeper Myhill får hanskene på etter 12 minutter. Noen minutter senere er det Lee Bowyer sin tur å teste Myhill med en avslutning, men også denne gangen vinner keeper.

Se høydepunkter fra Premier League her

Begge lagene har gode perioder og etter en halvtimes spill er det Hull som nesten scorer. Med bare minutters mellomrom prøver Jozy Altiodore og Geovanni seg, men ballen finner ikke veien til nettmaskene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Birminghams Christian Benitez får enda en sjanse til å overliste Myhill før pause, men Hulls bakerste mann sørger for å holde nullen til pause.

Lagene fortsetter der de slapp før pause og det skapes sjanser i begge ender, men en mann hadde tydeligvis bestemt seg for å stenge butikken. Etter en time med fotball får Birmingham flere sjanser på kort tid. Bowyer skyter først fra langt hold før han litt etter prøver et brassespark, men til ingen nytte. Myhill i Hulls mål var i det umulige hjørnet.

Scorer til slutt

Kvarteret før slutt klarer endelig Birmingham å lure Myhill. Et hjørnespark heades i mål av Garry O’Connor. Det ble ikke flere mål, men det var ikke slutt på sjansene. Geovanni setter ballen utenfor alene med keeper i det 85.minutt, Sonko header et hjørnespark i tverrliggeren litt senere og Nicky Hunt to minutter før slutt. Kampen ender med borteseier med knappest mulig margin takket være gode keepere i begge ender.