Jaaskelainen reddet poeng på overtid

Jussi Jaaskelainen reddet ett poeng for Bolton på overtid. (foto: scanpix)

<pBolton kom tilbake etter å ligget under mot Stoke. Boltons keeper avgjorde med en flott redning på overtid.</p

(ABC Nyheter): Bolton – Stoke 1-1

Oppgjøret på Reebook startet uten de store sjansene, men etter 20minutter prøver Gaving McCann seg fra langt hold, men Thomas Sørensen rekker tilbake før ballen detter inn bak han.

Det står 0-0 til pause, men Stokes har vært nærmest scoring, blant annet ved et frispark fra Glenn Whelan.

Etter hvilen tar det ikke mer enn ti minutter før bortelaget finner veien til nettmaskene. Dave Kitson spilles fri på kanten av 16-metersfeltet og setter ballen uten problemer forbi Jussi Jaaskelainen.

Se høydepunkter fra Premier League her

Bolton tar grep

Det er etter hvert Bolton som tar føringen og både Zat Knight og Gary Cahill har muligheter til å utlikne. Scoringen kommer til slutt på et straffespark bare noen små minutter før slutt. Stokes Danny Collins legger Tamir Cohen i bakken og Matthew Taylor gjør ingen feil fra krittmerket og utlikningen er et faktum. Bolton setter inn James Beattie på overtid for å jage seiersmålet, men keeper Jussi Jaaskelainen redder mesterlig tre minutter på overtid og sørger for at poengen deles på Reebook.