Vermaelen tok seg av Wigan

I FORM: Tomålsscorer Thomas Vermaelen (midten) gratuleres av Fabregas og målsscorer van Persie (t.h.). (Foto: Scanpix)

<pArsenals nye midtstopper Thomas Vermaelen viste at han kan mer enn å forsvare eget mål.</p

(ABC Nyheter): Arsenal – Wigan 4-0

Arsenal har medaljeambisjoner og nykommeren Thomas Vermaelen gjorde sitt for å hjelpe Londonlaget på vei mot målet. Det var oppskriftsmessig hjemmelaget som kom best i gang på Emirates Stadium og den første sjansen kom etter 13 minutter. Gallas får avsluttet med hodet etter en corner, men muligheten ble avverget på streken.

Se høydepunkter fra Premier League her

Midtstopper ganger to

Arsenal presset på videre og etter 25 minutter presenterte midtstopper Thomas Vermealen seg som mer enn forsvarsspiller. Robin van Persie slår et hjørnespark som midtstopperen stiger til værs på og sender inn bak keeper Chris Kirkland.

Omgangen ebber ut med et måls ledelse til vertene, men både Emmanuel Eboue og van Persie hadde muligheter til å øke ledelsen.

Snaue fem minutter etter hvilen er det igjen midtstopper Vermaelen som er på tokt. Forsvarsspilleren mottar ballen fra Eboue til venstre for målet til Kirkland og på elegant vis skrur han ballen inn bak keeperen.

Full kontroll

De røde hadde ingen problemer mot Wigan og etter 58 minutter er det Eboue sin tur å komme i scoringsprotokollen. Eduardo da Silva skyter og Eboue styrer ballen til 3-0.

Kampen er i realiteten avgjort, men for å gjøre det komplett setter Francesc Fabregas kampens siste mål helt på tampen etter et innlegg fra danske Nicklas Bendtner.