Meny

Leonard Cohen kollapset under konsert

Leonard Cohen fikk problemer en halvtime etter at konserten i Valencia hadde begynt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leonard Cohen falt sammen på scenen under en konsert i Spania fredag kveld og ble sendt til sykehus. Den populære artisten er nå utskrevet.

Den kanadiske sangeren og låtskriveren, som mandag fyller 75 år, sto på scenen i Valencia da han fikk problemer en halv time ute i konserten.

Musikerne greide først å ta imot ham, men kort tid etter falt han sammen på nytt og måtte deretter hjelpes av scenen av medisinsk personell.

En av musikerne i Cohens band, Javier Mas, opplyste senere at den kanadiske artisten hadde fått et akutt fordøyelsesproblem og kastet opp, men at det ikke feiler ham noe alvorlig.

Cohen er nå utskrevet fra sykehuset.

Fredagens konsert i Valencia var den nest siste på Cohens ni konserter lange Spania-turné, som etter planen skal avsluttes i Barcelona mandag.

Cohen trakk seg tilbake fra artisttilværelsen på 1990-tallet og slo seg ned i et buddhistkloster i California der han gikk under navnet Jikhan (den tause).

En tidligere forretningsfører loppet ham imidlertid for sparepengene, noe som tvang ham til å avbryte munketilværelsen og entre scenen igjen.

(©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus