Meny

42-åring tiltalt for fem grove voldtekter

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med grov vold og drapstrusler skal 42-åringen ha voldtatt fem kvinner i Oslo, ifølge aktoratet.

Mandag må han i Oslo tingrett svare for en tiltale på 16 punkter.

Ifølge tiltalen brukte den 42 år gamle mannen kniv og slag, samt drapstrusler og trusler om grov vold til å tvinge til seg seksuell omgang med fem forskjellige kvinner. Voldtektene skal ha funnet sted på slutten av 2005 og starten av 2006, samt sommeren 2008.

Et av tilfellene omfatter også frihetsberøvelse. Tiltalte skal også ha gjort en rekke videoopptak av overgrepene mot en av de fem kvinnene mens hun i tre dager var innesperret i en leilighet. Hun var bare 16 år da overgrepene skjedde. Overgrepene er ifølge tiltalen vel dokumentert på mannens egne videoopptak

Tiltalen mot mannen omfatter totalt 16 punkter. 42-åringen skal ha solgt narkotika til alle de fem kvinnene. Flere av voldtektene skal ha skjedd mens kvinnene var i dyp narkotikarus og ute av stand til å gjøre motstand.

Strafferammen for det groveste voldtektstilfellet er 21 års fengsel. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus