Lae åpnet Øvingshotellet

Slik ser de nye øvingsrommene på Øvingshotellet ut. Foto: Øvingshotellet
Slik ser de nye øvingsrommene på Øvingshotellet ut. Foto: Øvingshotellet
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pI kveld ble Øvningshotellet i Oslo ærbødig åpnet av byrådsleder Erling Lae.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

OSLO (ABC Nyheter): - Tiltaket med å tilby byens musikere øvingsrom til en billig penge er helt unikt i europeisk sammengheng, om ikke i hele verden, sa byrådslederen i sin åpningstale.

Åpnet kulturnatten

Åpningsfesten med spesialbakt Øvingshotell-kake, boller og Mozell i glasset var lagt til Kulturnatt 2009, hvor en rekke kulturarrangementer pågår parallelt rundt i hovedstaden. På scenen stilte artister som Samsaya og Backstreet Girls, mens samarbeidspartnerne til Øvingshotellet, GramArt, Musikernes Fellesorganisasjon og Norsk Artistforbund var til stede for å tilby gjestene workshops allerede fra første kveld.

Øvingshotellet inneholder i alt 49 rom som til enhver tid står disponibelt for alle musikere, spirer som de veletablerte som a-ha og Alexander Rybak, som trenger et sted å øve. Systemet er allerede svært ettertraktet, og da ABC Nyheter var innom senteret på åpningsdagen møtte vi to band som allerede har tatt de nye øvingsrommene i bruk. Åpningskvelden var tilbudet gratis for alle som måtte ønske det.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Unikt tilbud

Tilbudet er Norges, om ikke Europas største øvingsanlegg for alle som driver med musikk og som trenger et sted de kan øve uten å forstyrre naboer eller uten å tenke på utstyr og fasiliteter.

Hvert rom er utstyrt med ideell backline og utstyr som trengs for å skape best mulig forhold. Band og soloartister får her mulighet til å teste seg selv på audiovisuelt vis, da alle øvingsrommene også er utstyrt med hele speilvegger.