Meny

Gjenforenes i Central Park

Pavement returnerer etter ti år i dvale, men ikke før til neste år. Her er bandet foreviget i 1999. Foto: Marcus Roth

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Så var det offisielt: Pavement blir gjenforent.

(ABC Nyheter): Ryktene som har versert om at et av 90-tallets største indieband, Pavement, skal gjenforenes er endelig bekreftet fra offisielt hold. Bandet spiller sin første konsert på mer enn ti år når de inntar klubbscenen til Rumsey Playfield Central Park i New York om et drøyt års tid - nærmere bestemt 21. september 2010.

Billettsalg starter nå

Billettene til den ettertraktede konserten må du imidlertid skynde deg for å få tak i da de legges ut for salg gjennom Ticketmaster allerede fra klokken 16.00 (norsk tid) i dag.

Stephen Malkmus, Mark Ibold, Scott 'Spiral Stairs' Kannberg, Bob Nastanovich og Steve West kommer alle til å stille opp når bandet samles igjen etter ti år.

Kan bli mer

Pavement har i forbindelse med gladnyheten indikert at de kan komme til å spille flere konserter som en del av deres gjenforeningsstunt, men ingen andre steder eller datoer er foreløpig bekreftet.

Bandet har også gjennom en pressemelding uttalt at comebacket i Central Park ikke nødvendigvis betyr at de tidligere bandkollegene vil satse på en permanent gjenforening.


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus