Meny

- City er arrogante

Alex Ferguson er ikke veldig imponert over naboen Manchester City så langt og mener det har blitt arrogante. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alex Ferguson mener naboen Manchester City har blitt litt vel eplekjekke etter sommerens overdådige pengebruk.

Det er den seriøse avisen Guardian som melder at United-manageren skal ha kommet med uttalelsene til den amerikanske radiostasjonen Sirus XM Radio.

Søndag møtes rivalene til kamp på Old Trafford.

Spørsmålet mange har stilt seg i år er om City endelig har det som trengs for å utfordre de «fire store». Alex Ferguson er ikke overbevist, til tross for at en rekke superstjerner har ankommet City of Manchester Stadium.

- Rivaliseringen har blitt større de siste månedene. Nå har de kjøpt alle de spillerne, hengt opp plakater og andre bannere rundt omkring i byen. De har blitt litt, hvordan skal jeg si det, vel, ja, arrogante, sier han.

Han er uansett ikke veldig imponert over sesongstarten til naboen og mener tre av fire seire har vært mot dumpekandidater (Blackburn, Wolves og Portsmouth). Han var imidlertid overrasket over at City slo Arsenal.

- De har vel sju spisser nå, noe som er helt vilt. Når man bruker så mye penger, betaler så mye lønn, da burde man kunne vinne ligaen. Men der kommer de til å få problemer. Da de må slå oss, Liverpool, Chelsea og Arsenal. Det er vanskelig nok å komme blant de fire beste, og selvfølgelig enda verre å bli nummer én, fortsetter han.

Ferguson er heller ikke veldig imponert over hvordan City håndterte spissen Emmanuel Adebayors feiring av målet sitt mot gamleklubben Arsenal, og den grusomme taklingen av Robin van Persie.

- Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne da jeg så han. Gutten var veldig aggressiv. hadde noen av mine spillere oppført seg slik, ville jeg umiddelbart tatt dem med inn på "the dark room", avslutter han.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus