Rykende fersk låt

Rykende fersk låt
Rykende fersk låt

<pSe og hør Tom Russell fremføre «East Of Woodstock, West Of Vietnam».</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På ABC Nyheter kan du nå se et eksklusivt opptak fra Athletic Sound-konserten hvor Tom Russell fremfører «East Of Woodstock, West Of Vietnam». Låten er åpningssporet på hans nye og kritikerroste album «Blood And Candle Smoke».

I anledning platestudioet Athletic Sounds 25-årsjubileum stilte et stjernelag av artister som har spilt inn sine plater i det legendariske studioet. Blant dem BigBang, deLillos, DumDum Boys, Sivert Høyem, Motorpsycho, Tom Russel og Seigmen.

Resten av konserten vil etter planen bli tilgjengelig på DVD senere i år.

Fakta om Athletic Sound

Platestudioet Athletic Sound ble etablert av Kai Andersen i 1983.

Studioet ble startet i en kjeller i Halden våren 1983, men flyttet allerede i 1986 inn i en gammel gymsal (derav navnet) hvor det fremdeles er lokalisert.

I løpet av de 25 årene som er gått har mange sterke norske band vært innom Halden, noe som ble gjenspeilet i Brygga Kultursal, Haldens nye konsertsal, hvor det ble arrangert festforestilling tirsdag 28. april 2009.

Under forestillingen spilte følgende artister: BigBang, CC Cowboys, deLillos, DumDum Boys, Paal Flaata, Sivert Høyem, Henning Kvitnes, Motorpsycho, Moving Oos, Elvira Nikolaisen, Onkel Tuka, Tom Russel, Seigmen, Somebody's Darling, Tommy Tokyo & Starving For My Gravy og Marthe Valle.

Personvernpolicy