Meny

Rykende fersk låt

Rykende fersk låt

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se og hør Tom Russell fremføre «East Of Woodstock, West Of Vietnam».

På ABC Nyheter kan du nå se et eksklusivt opptak fra Athletic Sound-konserten hvor Tom Russell fremfører «East Of Woodstock, West Of Vietnam». Låten er åpningssporet på hans nye og kritikerroste album «Blood And Candle Smoke».

I anledning platestudioet Athletic Sounds 25-årsjubileum stilte et stjernelag av artister som har spilt inn sine plater i det legendariske studioet. Blant dem BigBang, deLillos, DumDum Boys, Sivert Høyem, Motorpsycho, Tom Russel og Seigmen.

Resten av konserten vil etter planen bli tilgjengelig på DVD senere i år.

Fakta om Athletic Sound

Platestudioet Athletic Sound ble etablert av Kai Andersen i 1983.

Studioet ble startet i en kjeller i Halden våren 1983, men flyttet allerede i 1986 inn i en gammel gymsal (derav navnet) hvor det fremdeles er lokalisert.

I løpet av de 25 årene som er gått har mange sterke norske band vært innom Halden, noe som ble gjenspeilet i Brygga Kultursal, Haldens nye konsertsal, hvor det ble arrangert festforestilling tirsdag 28. april 2009.

Under forestillingen spilte følgende artister: BigBang, CC Cowboys, deLillos, DumDum Boys, Paal Flaata, Sivert Høyem, Henning Kvitnes, Motorpsycho, Moving Oos, Elvira Nikolaisen, Onkel Tuka, Tom Russel, Seigmen, Somebody's Darling, Tommy Tokyo & Starving For My Gravy og Marthe Valle.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus