Uavgjort for Riise og Nevland

JUBLER: Fulham Diomansy Kamara feirer etter å scoret mot CSKA Sofia. Foto: Scanpix

<pBjørn Helge Riise spilte sin første kamp fra start for Fulham da London-klubben spilte 1-1 mot CSKA Sofia i europaligaen torsdag.</p

Både Riise og Erik Nevland fikk tillit fra start av manager Roy Hodgson, som hadde gjort ni forandringer fra laget som slo Everton sist helg. Brede Hangeland var ikke med i troppen.

Etter en målløs første omgang, tok CSKA kontroll etter hvilen. Bulgarerne fikk uttelling etter 62 minutter da den brasilianske innhopperen Platini banket inn 1-0 fra 16 meter.

Men det tok ikke mange minuttene før Fulham slo tilbake. Diomansy Kamara ble spilt gjennom, lurte en utrusende keeper og satte inn utligningen.

Riise og Nevland spilte hele kampen for Fulham.

Storebror John Arne Riise og Roma hadde en tung kveld i Sveits. Basel vant overraskende 2-0 over den italienske storklubben. Carlitos sendte vertene i føringen etter elleve minutter, mens Federico Almerares økte til 2-0 tre minutter før full tid.