Meny

Innrømmer skyld

JA, JEG ER SKYLDIG: Emmanuel Adebayor innrømmer både at han oppførte seg tåpelig da han feiret eget mål mot gamleklubben Arsenal sist helg og at han var «voldelig» mot Robin van Persie. (Foto: Scanpix)..

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester City-spiss Emmanuel Adebayor sier seg skyldig i voldelig og upassende oppførsel i kampen mot gamleklubben Arsenal sist helg.

London (NTB-AP): Englands fotballforbund (FA) har innledet disiplinærsak mot Adebayor dels fordi han tråkket Arsenal-spiss Robin van Persie i ansiktet, dels fordi han feiret på provoserende vis foran Arsenal-fansen da han scoret.

Manchester City meldte onsdag at anklagen om voldelig oppførsel mot van Persie «motvillig innrømmes».

– Spilleren hevder fortsatt på det sterkeste at han ikke forsøkte å opptre voldelig. Han ba Robin van Persie om unnskyldning samme dag, og har også bedt offentlig om unnskyldning for utfallet av taklingen.

FAs disiplinærpanel møtes torsdag. Etter å ha erklært seg skyldig må Adebayor regne med minst tre kampers utelukkelse.

Det er ennå ikke tatt stilling til anklagen som gjelder provoserende feiring. Det er frist til 30. september med å svare på det punktet. (©NTB)

Se høydepunkter fra Premier League her

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus