Upson hyller Zola

FORNØYD: West Ham-kaptein Matthew Upson er veldig fornøyd med innsatsen Gianfranco Zola har gjort i sin første sesong i Premier League. Foto: AP/Scanpix.
FORNØYD: West Ham-kaptein Matthew Upson er veldig fornøyd med innsatsen Gianfranco Zola har gjort i sin første sesong i Premier League. Foto: AP/Scanpix.

<pWest Hams solide kaptein Matthew Upson hyller Gianfranco Zola etter hans første år i Premier League. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter) Matthew Upson har tatt store steg siden Gianfranco Zola kom til London-klubben, i likhet med flere andre. En stor del av den æren mener han den lille italieneren har.

– Han har fått laget til å stå sammen. Han har vært veldig flink med hver enkelt spiller og alle liker å jobbe med han, sier Upson til klubbens offisielle hjemmeside.

Zola selv er mer ydmyk og vil dele på æren for stegene West Ham har tatt. Også han framhever måten laget står sammen på og hvordan nettopp det har hjulpet.

– Det har vært veldig kjekt og en stor prestasjon, men jeg vil dele dette med resten av klubben, sier han.

Ble værende

Matthew Upsons mange gode opptredener gjorde at han ble linket til flere større klubber i overgangsvinduet, men Upson ble til slutt værende på Upton Park. Han er også blitt gjort til kaptein av Zola.

– Det at jeg ble kaptein har ikke endret måten jeg forbereder meg til kamp på. Du er nok litt mer oppmerksom på ansvaret du har, men det gjør ikke noe for måten jeg spiller på, sier han, men innrømmer at det er spesielt å lede laget.

– Det er en stor ære, sier Upson.

Han er også kommet inn i varmen hos Fabio Capello takket være prestasjonene for West Ham.

Liverpool neste

Etter tapet borte mot Wigan forrige helg håper Upson og co at de nå kan gi Zola en ordentlig ettårspresang i form av seier mot Liverpool på lørdag.

– Jeg håper at vi kan komme på sporet igjen mot Liverpool. Vi spilte ikke så godt som vi kan mot Wigan. Det var en skuffende ettermiddag. Nøkkelen er måten vi slår tilbake på og vi skal forberede oss godt til kampen mot Liverpool, sier han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus